slider1
Home » Licht en geluid huren Rotterdam

Licht en geluid huren Rotterdam

Heeft u binnenkort een evenement in Rotterdam of in de omgeving Rotterdam? Zoals een feest, festival, bruiloft of een corporate event? Bij Sintmaartensdijk Showtechniek kunt u snel en gemakkelijk licht en geluid huren. Wij maken alleen gebruik van het beste materiaal zodat uw evenement helemaal geslaagd wordt.

Wanneer u licht en geluidsapparatuur wilt huren denken wij uiteraard graag met u mee! We gaan samen met u kijken wat u precies nodig heeft. Ons bedrijf zit in de buurt van Rotterdam en hebben daar dan ook veel klanten zitten.

Nadat we de juiste spullen hebben uitgezocht, zullen wij op de afgesproken datum alle spullen professioneel komen installeren. We zorgen ervoor dat alles netjes wordt neergezet zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Licht en geluid huren bij Sintmaartensdijk Showtechniek is daarom een groot gemak. Onze specialisten zijn zeer ervaren en bouwen alles netjes op!

Licht huren Rotterdam

Licht huren in Rotterdam? Ook dat kan bij Sintmaartensdijk Showtechniek! Ons team beschikt over een aantal AV-specialisten zodat wij voor ieder evenement, hoe groot of klein, de juiste lichtinstallatie in huis hebben. Deze komen wij bij u op locatie monteren en installeren.

Niet alleen verzorgen wij reguliere verlichten maar ook Special FX verlichting is verkrijgbaar bij ons! Zo creëer je op ieder feest, in Rotterdam of omstreken, een top sfeer en zullen de gasten het zeker naar hun zin hebben!

Ook doen wij veel bedrijfsevenementen in en rondom Rotterdam. Denk hierbij aan personeelsfeesten, presentaties en businessborrels. Wij verzorgen voor juiste en gepaste verlichting die bij uw bedrijf, branding en evenement hoort. Zo geeft u extra beleving aan uw event!

Geluid huren Rotterdam

Geluid huren in Rotterdam? Sintmaartensdijk Showtechniek heeft een groot aanbod aan speakers die geschikt zijn voor uw evenement. Heeft u geluid nodig voor een personeelsfeest, bruiloft of festival? Wij hebben de juiste spullen in huis!

Omdat wij het geluid op diverse evenementen verzorgen hebben wij voor iedere gelegenheid de juiste apparaten liggen. Een aantal speakers nodig voor uw presentatie of juist 4 speakers op elkaar voor een (klein) festival in Rotterdam? Sintmaartensdijk Showtechniek komt alles netjes opbouwen, blijft aanwezig om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt en aan het einde ruimen we alles keurig op.

Benieuwd naar ons geluidssets? Bekijk onze brochure.

Licht en geluid huren in Rotterdam?

×